Az örökség

A vajas csirkétől a malabari garnéla curryig a legjobb indiai finomságokat szolgáljuk fel a gasztronómiát kedvelők örömére. Indiai klasszikus zene szól a háttérben, miközben élvezi az ízletes ételt: ez lenyűgöző élményt nyújt. A legjobb indiai étteremként megőrizzük India ízeit, és kulináris élvezeteink páratlanok. Az Indian Palate ételeinek kompromisszumok nélküli minősége a mi örökségünk, és arra törekszünk, hogy minden alkalommal felülmúljuk saját elvárásainkat, amikor kiszolgáljuk Önt.

We house an unparalleled form of authentic Indian cuisines which makes us the best Indian restaurant for your next dine in experience. The place takes you on a culinary journey into the majestic and wonderful world of the elite and resplendent stream of Indian cuisines.

Számunkra az igazi indiai étkezés arról szól, hogy összehozzuk a barátokat és a családokat, hogy együtt érezzék jól magukat, és maradandó emlékeket szerezzenek kedvenc csemegéinek elfogyasztása közben. Lenyűgöző teret és ízletes menüt hoztunk létre, “szeretettányérokkal”, hogy szeretteit még közelebb hozza.

Az Indian Palate-ben, a legjobb indiai étteremben úgy gondoljuk, hogy az étel szinte művészet, szinte szent. Találja meg a legfinomabb és legjobb indiai fogásokat Budapesten az Indian Palate-ban.

Best Indian Restaurant

RÓLUNK

Vezető budapesti indiai étteremként mi itt, az Indian Palate-nél kínáljuk Önnek az ízletes autentikus indiai ételek legszélesebb választékát, asztalára varázsolva a legjobb hagyományos és klasszikus indiai ízeket.

Híres budapesti indiai étteremként kiemelten kezeljük vendégeinket, és hiszünk abban, hogy minden étkezéssel kapcsolatos elvárását kielégítsük, hogy Ön ne csak élvezze, hanem meg is szeresse az általunk kínált ételeket. Akár vegetáriánus, akár nem, szereti az á la carte ételeket, vagy különleges igényei vannak, mint például a gluténmentes, laktózmentes és vegán ételek, mi, mint a legjobb indiai étterem, készséggel állunk rendelkezésére, hogy eleget tegyünk kéréseinek, és gondoskodjunk arról, hogy minden alkalommal, amikor úgy dönt, hogy az Indian Palate étterembe jön, hatalmas kulináris élményben legyen része – ezzel ízlelőbimbóit megajándékozva 

Indian Food

MENÜNK

Népszerűek vagyunk prémium 4 fogásosi menünkről, ahol ízletes indiai ételeket kínálunk. Kóstoló menü: tapasztalatunk garantáltan értékesebbé teszi a minőségi időt. À la carte étlapunkon szereplő ételeink is folyamatosan elérhetőek Minden étel, amit bemutatunk, garantáltan ízekben bővelkedő és friss. Minden zöldséget és élelmiszert gondosan válogatunk, szem előtt tartva az indiai konyha autentikus ízvilágát. Megőrizve a Legjobb Indiai Étterem koronáját, kiváló minőségű indiai gyógy- és fűszernövényeket használunk, amelyek tovább fokozzák az ételek ízét és aromáját. Végül, sok szeretettel és törődéssel kell elkészíteni minden fogást, biztosítva, hogy teljesen elégedett legyen, és még többre vágyjon.

Várjuk szeretettel!

CHEF MANISH MEHROTRA

Celebrated and critically acclaimed Chef Manish Mehrotra calls his cooking style ‘inventive Indian’ and ‘Indian food with an international accent’ or the other way around. He was awarded the Best Chef in India by American Express and has also been called the most exciting modern Indian chef in the world today. A true innovator, Chef Manish Mehrotra has been instrumental in placing Indian Accent on the global culinary map.

GALÉRIA

GALÉRIA